Hario Buono Isı Ayarlı Kettle
Hario Buono Isı Ayarlı Kettle ile su ısısını nitelikli kahve demleme için en ideal ısı aralığı olan 91-93 derecede sabit tutabilirsiniz. Hario Isı Ayarlı Kettle ın kuğu boyunu ile suyun kontrolünü rahatlıkla sağlayabilir ve mükemmel demlemeler yapabilirsiniz.
İçerik ve Özellikleri
- Kapak ve gövde paslanmaz çelikten imal edilmiştir.
- Tutacak, kapağın tutacağı ve güç kaynağı tabanı polipropilenden üretilmiştir.
- Yaklaşık 800 gramdır.
- 29,5 cm x 15,6 cm x 17,5 cm ölçülerine sahiptir.
- Minimum 0,15 L, maksimum 0,8 L kapasiteye sahiptir.
- Kablo uzunluğu 75 cm’dir.
- Yaklaşık 5 dakikada 0,8 L su kaynatabilir.
- Elektrik kablosu ısıtıcının altındaki bölüme sarılabilir.
- Standart ev şebekesinde çalıştırılabiliri. 900 – 1000 W güç ile çalışır.
- Bulaşık makinesinde yıkanmamalıdır.
Nitelikli kahvelerde lezzetler, aromalar, temiz, sert ve saf olma gibi nitelikler belirgin olarak hissedilebilir. Nitelik Kahve, bir üründen ziyade, şarap gibi geleneksel bir içecek olarak kabul edilmeyi hak eder. Bünyesinde şaraptan çok daha fazla çeşni bulundurur. İnsan hayatında fiziksel ve ruhsal açıdan çok önemli faydaları vardır.
Nitelikli kahve demleme yöntemleri için en uygun tanım, nitelikli kahve çekirdekleriyle Hario V60, Kalita, Chemex, Aeropress, Sifon, Clever Dripper gibi ekipman ve aksesuarlar kullanılarak yapılan kahve demleme yöntemleridir. Nitelikli kahve aramak, bu ekipman ve aksesuarlarla kahve demlemek sadece kahve içmek değildir. Aynı zamanda sizi iyi hissettirecek güzel bir hobidir.
Nitelikli kahve seçimi yapabilmeniz, iyi kahve içmenin keyfini alabilmeniz ve nitelikli kahvenin faydalarından maksimum yararlanabilmeniz için bir demleme yöntemine veya bir kaç farklı demleme yöntemine hakim olmanız gerekmektedir.
Yöntemler ve uygulamalarıyla ilgili sayfamızda sizlere yardımcı olacak ve demlemenin aşamalarını görsel ve videolarla sizlere sunuyoruz. Web sayfamızın kendi tarzınıza en uygun yönteme karar verebilmeniz için size yardımcı olacağını düşünüyoruz.
Her şey den önce önemle belirtmek isteriz ki hangi demleme yöntemini kullanırsanız kullanın kahvelerinizi öğütülmeden çekirdek olarak almalısınız ve demleme yapmadan hemen önce demleme yönteminize uygun olarak öğütmelisiniz. Doğru öğütme nasıl yapılır? Bunun için kahvenin öğütülmesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.