Hario Elektrikli Değirmen Kompakt
Hario Elektrikli Değirmen Kompakt, V60, Cold Brew , Espresso veya Syphon demlemeleriniz için inceden kalına 44 farklı kalınlıkta öğütme yapabileceğiniz üst kalitede bir kahve öğütücüsüdür. Hario Elektrikli Değirmen saniyede 3 gram kahve öğütme kapasitesine sahiptir. Konik dişli sistemiyle kahvenizi yakmadan öğütebilirsiniz. Hario‘nun bu yeni değirmeni 240 gram çekirdek kahve alabilen haznesiyle Hario V60 Dripperlarınıza direk olarak da öğütebilecek şekilde tasarlanmıştır.
Özellikleri
*Saniyede 3 gram kahve öğütme kapasitesine sahiptir.
*44 farklı boyutta öğütme seçeneğine sahiptir.
*Genişlik:130mm Derinlik:185mm Yükseklik:335mm
*Hazne 100 gram çekirdek kahve kapasitesine sahiptir.
Nitelikli kahvelerde lezzetler, aromalar, temiz, sert ve saf olma gibi nitelikler belirgin olarak hissedilebilir. Nitelik Kahve, bir üründen ziyade, şarap gibi geleneksel bir içecek olarak kabul edilmeyi hak eder. Bünyesinde şaraptan çok daha fazla çeşni bulundurur. İnsan hayatında fiziksel ve ruhsal açıdan çok önemli faydaları vardır.
Nitelikli kahve demleme yöntemleri için en uygun tanım; nitelikli kahve çekirdekleriyle Hario V60, Kalita, Chemex, Aeropress, Sifon, Clever Dripper gibi ekipman ve aksesuarlar kullanılarak yapılan kahve demleme yöntemleridir. Nitelikli kahve aramak, bu ekipman ve aksesuarlarla kahve demlemek sadece kahve içmek değildir. Aynı zamanda sizi iyi hissettirecek güzel bir hobidir.
Nitelikli kahve seçimi yapabilmeniz, iyi kahve içmenin keyfini alabilmeniz ve nitelikli kahvenin faydalarından maksimum yararlanabilmeniz için bir demleme yöntemine veya bir kaç farklı demleme yöntemine hakim olmanız gerekmektedir.
Demleme yöntemleri ve uygulamalarıyla ilgili sayfamızda sizlere yardımcı olacak ve demleme yöntemleri uygulamalarının aşamalarını görsel ve videolarla sizlere sunuyoruz. Web sayfamızın kendi tarzınıza en uygun yönteme karar verebilmeniz için size yardımcı olacağını düşünüyoruz.
Her şey den önce önemle belirtmek isteriz ki hangi demleme yöntemini kullanırsanız kullanın kahvelerinizi öğütülmeden çekirdek olarak almalısınız ve demleme yapmadan hemen önce demleme yönteminize uygun olarak öğütmelisiniz. Doğru öğütme nasıl yapılır? Bunun için kahvenin öğütülmesi sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.